Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

  • Inici
    Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
  • Categories
    Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
  • Etiquetes
    Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.

Depilació Làser Diode per a Tractaments Altament Efectius en Menys Temps

Es tracta d'un làser de Díode 810nm dissenyat per Cocoon Medical, unint en una sola font de dispositiu, la velocitat que ens permet realitzar tractaments altament efectius en menys temps.

maquina-depilacio-diodo1

La seguretat i eficàcia del tractament amb làser estan totalment provades.

La depilació làser és el procediment més modern, eficaç, segur, durador, còmode i ràpid per eliminar el borrissol corporal. Des que a finals dels anys 90 començaren a usar-se els sistemes de fotodepilació a Espanya, la generalització del seu ús per part de la població ha permès disminuir substancialment el cost dels tractaments.

 

 

 Es tracta de destruir el fol licle pilós mitjançant la llum emesa pel sistema de fotodepilació, sense danyar la pell, perquè el pèl no torni a sortir.

Aquest sistema d'acció tèrmica de la fotodepilació està basat en el principi de fototermòlisi selectiva, que estableix els principis físics necessaris per a la destrucció tèrmica d'un teixit determinat, en funció del color del pigment que contingui, mitjançant la llum. L'objecte bàsic de la fotodepilació és danyar de manera irreversible les "cèl·lules que generen el pèl".

Per assolir un retard del creixement folicular mitjançant sistemes de fotodepilació ha prou amb fer malbé la papil·la, mentre que per assolir un bon resultat en depilació làser, cal danyar les cèl·lules mare (Stem Cells) de l'àrea de la protuberància (Bulge) i de la papil. Així doncs, en la depilació làser el pigment del pèl (melanina) absorbeix la llum, s'escalfa i transmet la temperatura a les cèl·lules mare adjacents, destruint.

Etiquetat com: APARATOLOGIA DEPILACIÓ

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio