Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

  • Inici
    Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
  • Categories
    Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
  • Etiquetes
    Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.

Àcid hialurònic: rejoveneix i hidrata la teva pell. Consells Centre Isis Palafrugell

Què és l'àcid hialurònic?

L'àcid hialurònic és una substància que es troba en nombrosos teixits i òrgans del nostre cos com, per exemple, en el teixit connectiu que sosté la columna vertebral, en els cartílags, en el líquid sinovial de les articulacions o a la nostra epidermis. Amb el pas del temps, la presència d'aquesta substància disminueix notablement, el que produeix, entre altres raons, l'envelliment de la pell i, amb això, l'aparició d'arrugues, flacciditat o pèrdua de fermesa.

Una de les principals propietats de l'àcid hialurònic és la seva gran capacitat per atraure i retenir l'aigua. Per aquest motiu, la seva ocupació en tractaments cosmètics d'aplicació tòpica permet rehidratar en profunditat l'epidermis de la zona tractada perquè el seu aspecte sigui més llis i, en augmentar el seu gruix i volum, disminueixin també els solcs de la pell.

acid-hialuronico-centre-isis

Usos estètics de l'àcid hialurònic

L'àcid hialurònic va ser descobert l'any 1934, encara que el seu ús en la cosmètica, pel qual es va fer popular, no va començar fins a meitat dels anys 90. L'aplicació d'àcid hialurònic en els tractaments de bellesa i estètics es deu al fet que la seva principal propietat és la d'augmentar el volum i hidratació de la pell, fent que aquesta llueixi molt més llisa i radiant.

Les arrugues i la flacciditat de la pell associades al pas dels anys vénen determinades en gran mesura per la pèrdua d'hidratació, per la reducció de l'àcid hialurònic present en la nostra pell i per la disminució de la capacitat del nostre organisme per reposar-lo.

En medicina estètica, aquesta substància s'injecta en funció de les necessitats de cada pacient per corregir els signes de l'envelliment.

 

 

  • No s'han fet comentaris. Sigues el primer a enviar-ne un.

Deixa el teu comentari

Convidat
Convidat Dimecres, 20 Setembre 2017

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio