Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

 • Inici
  Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
Entrades recents al blog

En aquesta conferència aprendrem com ens afecten els conflictes que tenim a cada part del nostre cos en relació als ossos, tendons, lligaments, articulacions etc ...

El per a què ens fa mal aqui o allà , que ens està dient aquesta mà, aquesta espatlla, aquest genoll etc.

I que hi ha darrere d'aquesta molèstia o dolor.

aparell osteoarticular centre isis

Dijous dia 7 a les 19.30
Lloc: centre Isis.
Aportació voluntaria.

Reservar Tel. 972 304 594 o via Email

 

Continuar llegint

Què és l'àcid hialurònic?

L'àcid hialurònic és una substància que es troba en nombrosos teixits i òrgans del nostre cos com, per exemple, en el teixit connectiu que sosté la columna vertebral, en els cartílags, en el líquid sinovial de les articulacions o a la nostra epidermis. Amb el pas del temps, la presència d'aquesta substància disminueix notablement, el que produeix, entre altres raons, l'envelliment de la pell i, amb això, l'aparició d'arrugues, flacciditat o pèrdua de fermesa.

Una de les principals propietats de l'àcid hialurònic és la seva gran capacitat per atraure i retenir l'aigua. Per aquest motiu, la seva ocupació en tractaments cosmètics d'aplicació tòpica permet rehidratar en profunditat l'epidermis de la zona tractada perquè el seu aspecte sigui més llis i, en augmentar el seu gruix i volum, disminueixin també els solcs de la pell.

acid-hialuronico-centre-isis

Usos estètics de l'àcid hialurònic

L'àcid hialurònic va ser descobert l'any 1934, encara que el seu ús en la cosmètica, pel qual es va fer popular, no va començar fins a meitat dels anys 90. L'aplicació d'àcid hialurònic en els tractaments de bellesa i estètics es deu al fet que la seva principal propietat és la d'augmentar el volum i hidratació de la pell, fent que aquesta llueixi molt més llisa i radiant.

Les arrugues i la flacciditat de la pell associades al pas dels anys vénen determinades en gran mesura per la pèrdua d'hidratació, per la reducció de l'àcid hialurònic present en la nostra pell i per la disminució de la capacitat del nostre organisme per reposar-lo.

En medicina estètica, aquesta substància s'injecta en funció de les necessitats de cada pacient per corregir els signes de l'envelliment.

 

 

Continuar llegint

És una de les zones que primer delata la nostra edat. A l 'estar sempre exposada a les agressions externes, està sotmesa a un desgast extra. Per això, i perquè és una pell especialment fina, convé cuidar bé perquè no es vegi flàccida i deshidratada.

Tractament diari
Com en el rostre, és essencial la neteja diaria, i igual d'important la exfoliació setmanal amb un peeling suau.

presume-de-cuello-y-escote-centre-isis

Utilitza productes específics, especialment a partir dels 40 anys. Dispodem de cremes per prevenir i per reparar, que combat el despenjament, l'acumulació de greix sota la barbeta i la formació d'arrugues aplícatelas dues vegades al dia, una al matí i una altra abans d'anar a dormir, fes-ho amb suavitat mai desplaçar la pell.

 • Per a pells seques, és millor triar textura en crema.
 • Per a pells grasses, es recomanen els fluids i sèrums, que també es poden usar abans de la crema de dia o de nit.
 • En cabina tenim tractaments professionals com la radiofreqüència que a través de la calor estimula les fibres de col·lagen i elastina de la pell i activa la circulación. Tractament per la flacciditat de la pell.
Continuar llegint

El proper 7 de març de 2015, a partir de les 10 h.
Reserva la teva hora gratuïtament.


El càlcul de l'edat biològica dona un índex del mesurament de la vitalitat d'una persona. Incorporem un test per mesurar l'edat biològica que ens permetrà saber el grau de joventut per donar-vos els consells de salut i bellesa per sentir-te eternament jove.

test-edat-biologica-alqvimia-centreisis

Continuar llegint

Gaudeix d'un espai de pau i profund benestar

Hi ha pocs llocs al món on es pugui trobar la serenitat, la pau, la bellesa i la salut. Troba a l'spa l'energia del benestar.

En un món ple de presses, nervis, d'estrès, l'enrenou danya de manera o una altra la nostra salut. L'estrès és una de les causes més importants de l'envelliment i de la degeneració cel·lular. És el causant i l'arrel de nombroses patologies. Eliminar l'estrès és crear un espai de salut i benestar profund indispensable per poder seguir vivint en harmonia i gaudir de la vida.

Equilibra la teva ment, hidrata la teva pell, relaxa i remineralitza la teva vida.

 

distruta-espai-pau-profund-benestar-centre-isis

 

 

 

Continuar llegint

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio