Centre de Teràpies Energètiques, Bellesa i Salut

Catalan Dutch English French Russian Spanish

TRACTAMENTS SPA

Una cosmètica que només et cuida per fora no és suficient ...
avui volem MÉS.


El Mètode Spa d'ALQVIMIA és un sistema holístic de treball que actua sobre els 3 cossos de l'individu: físic, energètic i mental, aconseguint així els objectius de benestar de l'Home i de la Dona del segle XXI.

Centre Isis

Un nou espai on la bellesa interior i exterior es complementent

 • Inici
  Inici Aquí pots trobar totes les entrades de blog de tota la pàgina web.
 • Categories
  Categories Mosrta un llistat de les categories d'aquest blog.
 • Etiquetes
  Etiquetes Mostra un llistat d'etiquetes que s'han emprat al blog.
Entrades recents al blog

tractaments-spa-oasis

GAUDEIX D 'UN ESPAI DE PAU I PROFUND BENESTAR

En un món ple de presses, de nervis, d 'estrès, el Tràfec empitjora d' una manera o altre la nostra salut. L'estrès és la causa més important de l'envelliment de la pell i de la degeneració cel·lular. És el causant i l 'arrel de nombroses patologies. Eliminar l 'estrès és crear un espai de salut i benestar profund indispensable per a poder seguir vivint en harmonia i Gaudir de la vida.


ALQVIMIA ofereix 1 Tractament de SPA que consisteix en la mescla d'1 Tractament corporal anti-estrès i 1 Tractament facial nutritiu i hidratant, proporcionant una sensació de pau i relaxació que és transmet per tot el cos, i también a nivell mental.


OBJECTIUS:

 • Equilibrar
 • Hidratar
 • Relaxar
 • Remineralitzar
Continuar llegint
Etiquetat com: TRACTAMENTS SPA

tractaments-spa-ritual-del-deu-ra

RACTAMENT REGENERADOR I RECUPERADOR

Inspirat a els antics rituals de bellesa egipcis. Aquest ritual repara i regenera la pell del rostre i del cos despres d'una exposició perllongada al sol, aconseguint una pell calmada, lluminosa i amb una textura de vellut, alhora que aporta una gran sensació de plenitud i benestar.

Amb l'obtenció d'una gran lluminositat és confereix a la pell un aspecte molt més saludable. A nivell intern, aquest tractament aporta una completa sensació de relaxació, renovació, plenitud i benestar.

OBJECTIUS:

 • Regenerar
 • Reparar
 • Hidratar
 • Descongestionar
Continuar llegint
Etiquetat com: TRACTAMENTS SPA

tractaments-spa-reina-egipte

BELLESA, SEDUCCIÓ, REJOVENIMENT I HARMONIA

Cleopatra ha estat, sens dubte, una de les dones més fascinants de la història. Va ser capac de seduir a un rei i a 2 emperadors. Dedicava hores a les seves cures de bellesa.

ALQVIMIA ja creat un ritual de bellesa i salut que et fara sentir com una reina.

Et submergiràs en una experiència de plaer entre embolcalls i sals del mar mort que t'ajudarà a mantenir-te jove i atractiva gràcies a l'efecte anti-aging dels olis essencials de l'encens i de la mirra.


OBJECTIUS:

 • Nodrir
 • Hidratar
 • Relaxar
 • Rejovenir

 

Continuar llegint
Etiquetat com: TRACTAMENTS SPA

tractaments-spa-ritual-de-la-rosa

El ritual de la Rosa és un Tractament que exalta feminitat i la bellesa de la dona a part de crear una sensació de relaxació i pau interior.


Un Tractament facial i corporal on la pell és mostrarà perfectament hidratada i tonificada gràcies a la utilització de diferents principis actius elaborats amb la suprema rosa de Bulgària, la qual ens ajudarà a calmar les emocions i a recuperar l'alegria i la felicitat interior.

 

La Rosa sempre ha estat considerada com la flor de l'amor. Per els Grecs, la rosa era la flor d'Afrodita, la Deessa de l'amor i la bellesa. Els cristians místics de l'Edat Mitjana consideraven la Rosa com la flor de la Verge, un símbol d'amor i puresa.

Continuar llegint
Etiquetat com: TRACTAMENTS SPA

Horari

picto-horari-isisDilluns/Divendres: 9 a 20  h. Tot el dia  Dissabte: 10 a 16 h 

Twitter

Mapa - Situació Centre Isis

 Carrer de la Punxa, 9 - 1.er - 17200 Palafrugell

google-maps-centre-isis-situacio